Community Forum

Over the years we have built up a community of email marketers, coders and designers that live and breathe email.

Use the Email on Acid Forum like your virtual water cooler: Stop by to discuss email code, quirky clients and fixes and post your issues (with an example of the code) for our community to offer its assistance.

 
   
AOL Not Rendering Table Correctly

rwthoroe

Newbie
Total Posts:  1
Posted: 08 December 2016 01:02 PM

When I Test this, All clients BUT AOL show this table correctly.  This is the link to my last test.
https://www.emailonacid.com/app/acidtest/display/summary/cwop2ehcmQMiA4ndExXQSjBzAgmtXF02wCPujAag8eRCH/shared
This is the section of code in question:
<td align=“left” style=“padding-left:10px; padding-right:10px; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:10px; color:#999” valign=“middle” width=“611px” colspan=“2”>
                                  <table border=“0” cellpadding=“0” cellspacing=“0” >
                                    <tr>
                                      <td width=“153”>http://www.newloyaltyusa.com/RAC/images/ANOW135999_ENG_NCA_NOLOGO_TOP_2L.jpg</td>
                                      <td width=“305”>
                                      <font face=“Arial” size=“1”><center>YOUR STORE: %%MSTRNUM3%%
%%MSTRNAME3%%
%%MSTRADDR3%%
%%MSTRCITY3%%, %%MSTRSTATE3%% %%MSTRZIP3%%
%%MSTRPHONE3%
</center></font>
                                      </td>
                                      <td width=“152”>http://www.newloyaltyusa.com/RAC/images/ANOW135999_ENG_NCA_NOLOGO_TOP_2R.jpg</td>
                                    </tr>
                                  </table>
                                </td>
                              </tr>
                              <tr>
                                         
Any help would be greatly appreciated.


 

Alex Ilhan

Avatar
Administrator
Total Posts:  221
Posted: 09 December 2016 03:43 AM
[ # 1 ]

Hi rwthoroe,

Welcome to the Email on Acid forums!

Happy to help you fix this issue, could you please post your full code as a HTML attachment? All too often in Email Development it’ll be something outside of the problem area affecting it.

Many thanks!
Alex